İşgal Güçleri Beytlahim’in Kuzeyindeki Kontrol Noktasını Kapattı

  • 26 Temmuz 2016
  • 828 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Beytlahim’in Kuzeyindeki Kontrol Noktasını Kapattı

İşgal güçleri bugün (26 Temmuz Pazartesi) ikindi saatlerinde Beytlahim’in kuzeyindeki El-Konteynır geçiş noktasını kapattı. Kontrol noktasının kapatılması nedeniyle trafiğin kilitlendiği ve uzun araç kuyruklarının oluştuğu bildirildi.

Filistin TV muhabiri, işgal güçlerinin özel bir aracı durdurduktan sonra kontrol noktasını kapattığını, aracın içindekileri indirdikten sonra araçta arama yaptığını, araçta bulunanların kimliklerini kontrol ettiğini ve bazılarını alıkoyduğunu söyledi.

Kontrol noktasının kapatılmasının trafiği felç ettiğini belirten muhabirimiz, güneyden gelip kuzeye gitmekte olan araçların Vadi En-Nar Köprüsü’ne kadar yaklaşık iki kilometre araç kuyruğu oluşturduğunu, kontrol noktasının diğer tarafında da benzer şekilde araç kuyruklarının oluştuğunu ifade etti.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin kontrol noktasında bazı kişileri alıkoyduğunu belirtirken, söz konusu kişilerin daha sonra gözaltına alınıp alınmadığı öğrenilemedi.

Bu arada Vadi En-Nar “El-Konteynır” kontrol noktasının Batı Yaka sakinlerinin kuzey ve güney bölgeleri arasında gidip gelirken en çok sıkıntı çektikleri kontrol noktası olduğu kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.