İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yakada 10 Kişiyi Tutukladı…

  • 23 Aralık 2014
  • 701 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yakada 10 Kişiyi Tutukladı…

Filistin halkına nefes aldırmayan, sindirmek ve iradesini kırmak için her yola başvuran işgal güçleri bugün (23 Aralık Salı) sabah Batı Yaka’nın birçok noktasına yaptıkları baskınlarda 7’si Hamas mensubu 10 kişiyi tutukladılar.

Siyonist işgal rejimindeki güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre, dün gece ve bugün sabah özellikle Hamas mensuplarının hedef alındığı operasyonlarda çoğu Hamas mensubu 10 kişi tutuklandı.

Öte yandan Gazze sınırında mevzilenen işgal güçleri bugün sabah sınıra yakın olan tarım arazileriyle evlere otomatik silahlarla ateş açtılar.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, Gazze sınırında mevzilenen işgal güçleri bugün sabah sınır bölgesine yakın Abasan beldesindeki evlerle, sınıra yakın tarım arazilerine giden çiftçilere gelişi güzel ateş açtılar.

Kaynaklar, işgal güçleri ateş açarken, tank ve zırhlı araçların da sağa sola hareket edip manevra yaptıklarını, uçakların da etrafta tur attıklarını ifade ettiler.

İşgal rejiminin geçen Temmuz’da Gazze’ye karşı başlattığı barbar savaşın ardından sağlanan ateşkese rağmen işgal güçleri sınırda ateşkesi ihlal etmeyi sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.