İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’nın Birçok Bölgesine Baskın Düzenledi

  • 25 Temmuz 2016
  • 883 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’nın Birçok Bölgesine Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (25 Temmuz Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri kalabalık bir şekilde Cenin kentinin güneyindeki El-Cerba bölgesinde mevzilendi. Daha sonra Kabatiya beldesine baskın düzenleyen işgal askerleri El-Havuz bölgesinde evlerin kapılarını çalarak sakinlerini dışarıya çıkardı ve evlerde arama yaptı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan görgü tanıkları, işgal askerlerinin özellikle Ebu’r-Rab Mahallesi’nde evlerin kapılarını çalarak güvenlik güçlerince aranan gençlerin bulunabileceği gerekçesiyle evlerde arama yaptıklarını söyledi.

İşgal güçlerinin baskın sırasında Filistinli üç genci gözaltına aldığı ve sorguya çekmek üzere götürdüğü ifade edildi.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde ayrıca Nablus’un güneydoğusundaki Avrata beldesi sakinlerinden iki genci gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçlerinin El-Halil vilayetinde de birçok beldeye baskın düzenlediği, Es-Semu’ beldesi girişinde, Dura kent merkezinde ve Beni Naim beldesi Huneyne bölgesinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.