İşgal Güçleri Bugün Sabah Batı Yaka’da 11 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 28 Kasım 2016
  • 1.013 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Bugün Sabah Batı Yaka’da 11 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Siyonist işgal güçleri dün gece yarısından ve bugün (28 Kasım Pazartesi) sabahın erken saatlerinden itibaren Filistin’in Batı Yaka bölgesinde düzenledikleri baskınlarda 11 kişiyi gözaltına aldılar. Gözaltına alınanlar arasında özgürleştirilen eski esirlerin de bulunduğu ve beş kişinin de Hamas mensubu olduğu ifade edildi. Tutuklamaların evlere yapılan baskınlar ve çirkin bir şekilde gerçekleştirilen aramalardan sonra gerçekleştirildiği haber verildi.

İşgal ordusunun yayınladığı rapora göre işgal güçleri dün gece yarısından itibaren Filistin’in değişik bölgelerine yönelik baskınlar düzenlemeye başladılar. Bu baskınların ardından on bir kişi gözaltına alındı. İşgal ordusunun raporunda bu kişilerin arananlar listesinde yer aldıkları iddia edildi. Altı kişinin işgal askerlerine karşı düzenlenen eylemlerle bağlantılarının olduğu ileri sürüldü.
İşgal ordusunun raporunda verilen bilgilere göre gözaltına alınanlardan bir genç Kutna beldesinden, bir diğer genç Kudüs’e bağlı

Kalendiya mülteci kampından, bir genç Artas beldesinden, bir genç Beytilahm’ın kazası Ayide’den, diğer kişiler ise Ramallah’a bağlı El-Celezun mülteci kampından gözaltına alındı.

Bunların dışında da değişik bölgelere baskınlar düzenlenerek çirkin bir şekilde evlerde aramalar yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.