İşgal Güçleri Dün Gece Cenin’de Dört Filistinliyi Daha Gözaltına Aldı

  • 15 Ağustos 2016
  • 750 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Dün Gece Cenin’de Dört Filistinliyi Daha Gözaltına Aldı

İşgal güçlerinin dün gece Batı Yaka’nın Cenin kentinde dört Filistinliyi gözaltına alırken kentin çevresinde de yoğun güvenlik önlemleri aldığı ve barikatlar kurduğu ifade edildi.

Filistin tv muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Cenin’in doğusundaki köylere giden yolda bir aracı durdurarak 18 yaşındaki Muhammed Ebu’l-Hasen isimli genci sorguya çekti. İşgal güçlerinin aracında arama yaptığı genci daha sonra gözaltına aldığı bildirildi.

İşgal güçlerinin Cenin Mülteci Kampı sakinlerinden 22 yaşındaki Mümin Es-Sabbağ isimli genci Cenin’in batısındaki askeri kontrol noktasından geçerken gözaltına aldığı belirtildi.

Filistinli genci kimliğini kontrol ettikten sonra gözaltına alan işgal güçlerinin daha sonra geçici kontrol noktasını kaldırıp gittiği ifade edildi.

İşgal güçleri dün gece ayrıca ırkçı ayrım duvarı arkasında kalan Ummu’r-Reyhan Es-Sağira beldesine baskın düzenleyerek Muhammed Cemal Kubha ve Sened Cemal Kubha kardeşleri gözaltına aldı.

Kubha kardeşlerin işgal güçlerinin dün akşam bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldığı Amal Cemal Kubha’nın kardeşleri oldukları bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.