İşgal Güçleri Kudüs’te Filistinli Bir Genci Yargısız İnfazla Şehit Etti

  • 02 Nisan 2019
  • 1.472 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Kudüs’te Filistinli Bir Genci Yargısız İnfazla Şehit Etti

İşgal güçleri bu sabah (2 Nisan Salı) erken saatlerde Kudüs’teki Kalendiya Kampı’nda Filistinli bir genci yargısız infaz etti ve üç genci de yaraladı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre işgal güçleri bu sabah erken saatlerde Kalendiya Kampı’na baskın düzenleyerek El-Matar Caddesi’nde Filistinli gençlerden birinin üzerine sıfır mesafeden ateş açtı.

İşgal güçlerinin yaralı genci yerde sürüklediği ve gözaltına alıp götürdüğü, daha sonra gencin şehit olduğunun açıklandığı belirtildi.

İşgal güçleriyle kamp sakini gençler arasında çıkan çatışmada Filistinli üç gencin yaralandığı ifade edildi.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin 23 yaşındaki Muhammed Ali Dar Advan isimli şehit gencin naaşını Filistinli sağlık ekiplerine teslim ettiğini ve şehidin naaşının Filistin Tıp Merkezi morguna kaldırıldığını söyledi.

Kalendiya Kampı’ndaki camilerin hoparlörlerinden bu sabah erken saatlerde işgal güçlerinin baskını sırasında Filistinli bir gencin şehit olduğu ilan edildi.

İşgal güçleri bu sabah ayrıca İbrahim, Yusuf ve Receb Numan Mutayr isimli üç kardeşi Kudüs’ün kuzeyindeki Kefer Akab köyündeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin El-Halil kentinde bir okula göz yaşartıcı bomba atması sonucu da çok sayıda öğrenci ve öğretmenin bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.