İşgal Güçleri “Kudüs’ün Kapısı” Köyünü Beşinci Kez Yıktı…

  • 11 Şubat 2015
  • 949 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri “Kudüs’ün Kapısı” Köyünü Beşinci Kez Yıktı…

İşgal güçlerine ait buldozerler bugün (11 Şubat Çarşamba) Halk Direnişi aktivistlerinin Kudüs’ün doğusundaki El-Ayzeriye beldesi toprakları üzerinde kurdukları “Kudüs’ün Kapısı” köyünü yıktı.

Aktivistlerin gasp edilme tehdidiyle karşı karşıya olan topraklar üzerinde çadırlardan kurduğu “Kudüs’ün Kapısı” köyünü beşinci kez yıkan işgal güçlerinin aktivistleri de tehdit ettiği bildirildi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerine ait buldozerlerin “Kudüs’ün Kapısı” köyünde kurulu odayı yıktığını ve işgal askerlerinin odadaki tüm eşyalara el koyarak aktivistlerden bölgeyi terk etmelerini istediğini söyledi.

Halk Direnişi aktivistleri, gasp edilme tehdidiyle karşı karşıya olan topraklar üzerinde kurdukları “Kudüs’ün Kapısı” köyüyle “E1” Yahudi Yerleşim Planı’nın hayata geçirilmesini ve 22 bedevi köyünün zorla boşaltılmasını engellemeye çalışıyor.

Filistinli ve yabancı aktivistler, daha önce de işgal yönetimi tarafından el konulmak istenen topraklar üzerinde çadırlarla benzer köyler kurmuş ve kamuoyunun dikkatini çekmek üzere kurulan bu köyler yine işgal güçlerince yıkılmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.