İşgal Güçleri Nablus Kentinde Düzenlediği Baskınlarda 2 Filistinliyi Gözaltına Aldı…

  • 19 Ocak 2015
  • 738 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Nablus Kentinde Düzenlediği Baskınlarda 2 Filistinliyi Gözaltına Aldı…

İşgal güçlerinin dün gece Batı Yaka’nın kuzeyindeki Nablus kenti yakınlarında Filistinli iki genci gözaltına alırken, kentin çeşitli mahallelerinde de birçok eve baskın düzenleyerek arama yaptığı bildirildi.

Kaynaklara göre, işgal güçleri Nablus kenti yakınlarındaki Beyt İmrin köyünde Sabır Simmari isimli genci evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İşgal güçlerinin evde arama yaptığı ve gözaltına aldığı Filistinli genci bilinmeyen bir yere götürdüğü ifade edildi.

Görgü tanıkları ayrıca işgal güçlerinin Nablus kentinin doğu bölgesine girdiğini ve El-Cibrini ailesine ait evi kuşattığını, işgal askerlerinin daha sonra eve baskın düzenleyerek arama yaptığını, evin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdiğini, işgal güçlerinin ev halkından hiç kimseyi gözaltına almadan evden ayrıldığını söyledi.

İşgal güçleri ayrıca Nablus kentinin doğusundaki El-Faria Mülteci Kampı’na baskın düzenledi. Baskın sırasında çok sayıda ses bombası ve göz yaşartıcı bomba kullanan işgal güçlerinin henüz kimliği öğrenilemeyen bir Filistinliyi de gözaltına aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.