İşgal Güçleri Nablus’un Güneyinde Filistinlilerin Aracına Ateş Etti

  • 23 Ocak 2015
  • 916 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Nablus’un Güneyinde Filistinlilerin Aracına Ateş Etti

Siyonist işgal güçlerinin dün (22 Ocak Perşembe) akşam saatlerinde Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde, Hivare askeri geçit noktasında Filistinlilerin aracına ateş etti. Filistinli bir gencin kullandığı aracın, işgalci askerleri ezmeye kalkıştığı iddia edildi.

Olayla ilgili olarak siyonistlere ait medya organları tarafından yayınlanan haberlerde Filistinli bir gencin kullandığı aracın askerî geçit noktasına çok hızlı bir şekilde yaklaştığı ve işgalci askerlerin “dur” ihtarına da uymadığı, bundan dolayı işgalci askerlerin de aracın kendilerini ezmeye kalkışacağı korkusuyla saldırıyı düzenledikleri ileri sürüldü.

Siyonistlerin medya organlarında aracı kullanan gencin işgalci askerlerin saldırısına rağmen kaçmayı başardığı ve daha sonra da aracın çalıntı olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

Haberde olaydan dolayı herhangi bir yaralanma olmadığı, aracı kullanan gencin kimliğinin de tespit edilemediği ve kendisine ulaşılması için aramaların sürdürüldüğü belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.