İşgal Güçleri Ramallah’a Bağlı Kuber Beldesinde Üç Kişiyi Gözaltına Aldı

  • 04 Ekim 2019
  • 726 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Ramallah’a Bağlı Kuber Beldesinde Üç Kişiyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri özel kuvvetleri dün (3 Ekim Perşembe) öğleden sonra Ramallah’a bağlı Kuber beldesi sakinlerinden üç kişiyi gözaltına aldı.
Yerel kaynaklar, işgal güçleri özel kuvvetlerinin Kuber beldesine baskın düzenlediğini ve Kasem El-Bergusi, Nesim El-Bergusi ve Asil El-Bergusi kardeşleri evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ve evde arama yaparak eşyalara zarar verdiğini söyledi.
İşgal güçleri dün sabah erken saatlerde Kuber beldesine baskın düzenleyerek Abbad Vecdi El-Bergusi isimli genci gözaltına almıştı.
Öte yandan, işgal güçleri dün (3 Ekim Perşembe) esir ailelerini Celbu’ Cezaevi önünde güneşin altında saatlerce bekleterek oğullarını ziyaretlerine izin vermedi.
Filistin tv muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Celbu’ Cezaevi’nde tutulan Filistinli esirlerin aileleri dün sabah oğullarını ziyarete gitti ve işgal güçleri cezaevinde bakım ve onarım çalışması yapıldığı bahanesiyle aileleri sabah saat 9’dan itibaren cezaevi önünde bekletti.
Esirleri ziyaret için cezaevi önünde bekleyenler arasında kadınların ve çocukların da bulunduğu, işgal güçlerinin aileleri saatlerce cezaevi önünde beklemelerine aldırış etmediği kaydedildi.
Filistinli esir aileleri işgal rejimi zindanlarında tutulan oğullarını ziyaretleri sırasında çeşitli eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.