Ä°ÅŸgal Güçleri Åžafakla Birlikte Cenin’in Ya’bed Kasabasında Baskın Düzenlediler

  • 23 Ocak 2015
  • 917 kez görüntülendi.
Ä°ÅŸgal Güçleri Åžafakla Birlikte Cenin’in Ya’bed Kasabasında Baskın Düzenlediler

Siyonist iÅŸgal güçleri Batı Yaka’nın kuzeyindeki Cenin’in Ya’bed kasabasında bugün (23 Ocak Cuma) sabah ÅŸafakla birlikte baskınlar düzenleyerek, geniÅŸ çaplı ve son derece insanlık dışı uygulamalarla aramalar yaptı ve bazı Filistinlileri sorgulamaya tabi tuttular.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin bölgedeki muhabirinin görgü ÅŸahitlerinden edindiÄŸi bilgilere göre bugün sabahın erken saatlerinde siyonist iÅŸgal güçlerinden onlarca asker Ya’bed’e baskın düzenleyerek Ahmed, Atıf, Halid ve Tevfik Ebu Åžemmale isimli ÅŸahısların evlerine girip aramalar yaptılar. Evlerdeki eÅŸyalarda büyük tahribata neden olan iÅŸgalci askerler çok çirkin muamelelerde bulundular.

İşgalci askerler daha sonra bastıkları evlerin çatılarına çıkarak ellerindeki silahlarla buralardan çevre yolları ve kasabanın meydanını gözlem altında tuttular.

Muhabirimizin verdiÄŸi bilgilere göre iÅŸgalci askerler daha sonra Ya’bed’e baÄŸlı Zubde ve Zahru’l-abd köylerine baskınlar düzenledi, buralarda yollara pusu kurup geçen araçları durdurmaya ve aramalar yapmaya baÅŸladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.