İşgal Güçlerinden Gazze’nin Han Yunus Bölgesine Yine Saldırı.

  • 13 Mart 2015
  • 754 kez görüntülendi.
İşgal Güçlerinden Gazze’nin Han Yunus Bölgesine Yine Saldırı.

Kara ve deniz saldırılarıyla ateşkes anlaşmasını sürekli ihlal eden siyonist işgal güçlerinin bugün (13 Mart Cuma) sabah yine Gazze’nin güneyinde Rafah yakınında bulunan Han Yunus bölgesine silahlı saldırı düzenlediği haber verildi.

İşgal güçlerinin bölgeye otomatik silahlarla ateş ettikleri ancak şu ana kadar herhangi bir yaralanma veya can kaybı olayından söz edilmediği belirtildi.

İşgal güçleri sabah zırhlı araçlarla Han Yunus bölgesine yakın yerlere gelerek buradan, bulundukları zırhlı araçların içinden otomatik silahlarla tarım arazilerine doğru ateş ettiler. İşgalci askerlerin saldırılarında, Han Yunus’un doğusunda güvenlik hattı yakınında kuş avlayan avcıları ve koyun otlatan çobanları da hedef aldıkları ifade edildi. Saldırıların daha çok el-Ferrahin ve Büyük Abasan mahallelerini hedef aldığı fakat herhangi bir yaralanma olayından söz edilmediği bildirildi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Mısır gözetiminde imzalanan ateşkes anlaşmasına rağmen işgal güçlerinin bölgeye yönelik saldırıları sık aralıklarla devam ediyor. Saldırılar hem kara tarafından hem de deniz tarafından düzenleniyor. Son günlerde deniz tarafından gerçekleştirilen bir saldırıda da Filistinli bir balıkçı şehit edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.