İşgal Ordusundan Askerlerine Hamas Uyarısı

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan 0404 sitesi, sosyal paylaşım sitelerinde İsraillilerden bilgi almak için açılan hayali hesapların yeniden görülmeye başladığını yazdı.

Site, sosyal paylaşım sitelerinde kızlardan arkadaşlık isteklerinin arttığını ve bunun azımsanmayacak boyutta olduğunu belirtti.

Siteye konuşan bir Siyonist, kendisiyle bu konuda konuşulduğunu ancak daha sonra belirsiz biriyle konuştuğunu anladığını söyledi.

Bir diğer asker ise yaptığı açıklamada, bir kızın kendisiyle irtibata geçtiğini, kendisiyle ilgili sorular sorduktan sonra bulunduğu askeri üsle ilgili sorular sorduğunu ifade etti.

Siyonist işgal ordusu bünyesinde çalışan siber saldırı birimi, geçen yıl yaptığı açıklamada, kız isimleriyle açılan hayali hesaplarla askerlerle irtibata geçen Hamas’ın askerlerin telefonlarını ele geçirdiğini ve önemli bilgilere ulaştığını iddia etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.