İşgal Polisi Tel Aviv’de Güvenlik Önlemlerini Artırdı

  • 27 Ocak 2015
  • 804 kez görüntülendi.
İşgal Polisi Tel Aviv’de Güvenlik Önlemlerini Artırdı

İşgal polisi, şehadet eylemi düzenleme niyetinde olan bir gencin Tel Aviv’e sızdığını iddia ederek kentte güvenlik önlemlerini artırdı.

İşgal medyası kaynakları, işgal polisinin Cenin vilayetine bağlı Kabatya Mülteci Kampı sakinlerinden olan ve Tel Aviv’de şehadet eylemi gerçekleştirmeyi planladığı öne sürülen Ali Ebu’r-Rab isimli genci yakalamak için seferber olduğunu söyledi.

İşgal televizyonu 2’inci kanalı, işgal polisi kaynaklarına dayandırdığı haberinde, 22 yaşındaki Ali Ebu’r-Rab’ın Tel Aviv kentine gayri meşru yollardan sızdığını ve şehadet eylemi gerçekleştirme niyetinde olduğunu ifade etti.

Haberde, işgal rejimi iç istihbarat birimi Şabak’ın işgal polisine Filistinli genç Ebu’r-Rab’ın şehit olmak ve bu arzusuna Tel Aviv kentinde şehadet eylemi düzenleyerek kavuşmak arzusunda olduğu mesajı gönderdiği belirtildi.

Tel Aviv Polis Müdürü, Ali Ebu’r-Rab’ın Batı Yaka sakinlerinden olduğunu ve son günlerde Tel Aviv’de izinsiz olarak yaşadığını bildirerek, Filistinli gencin bombalı saldırı gerçekleştirme niyetinde olduğunu iddia etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.