İşgal Yönetimi, Milletvekili En-Netişe’nin Hapis Cezasını Serbest Kalmasına Bir Gün Kala 5’inci Kez Uzattı…

  • 22 Ocak 2015
  • 806 kez görüntülendi.
İşgal Yönetimi, Milletvekili En-Netişe’nin Hapis Cezasını Serbest Kalmasına Bir Gün Kala 5’inci Kez Uzattı…

İşgal yönetimi, El-Halil bölgesi milletvekili 58 yaşındaki Muhammed En-Netişe’nin idari hapis cezasını serbest kalmasına bir gün kala beşinci kez yeniden uzattı.

Ahrar Esir Araştırmaları ve İnsan Hakları Merkezi, bugün (22 Ocak Perşembe) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, işgal yönetiminin milletvekili En-Netişe’nin idari hapis cezasını serbest kalmasına bir gün kala dört ay süreyle uzattığı ifade edildi.

Milletvekili En-Netişe’nin ailesi de Ahrar Merkezi’ne yaptığı açıklamada, 27 Mart 2013 tarihinde gözaltına alınan Muhammed En-Netişe’nin idari hapis cezasının işgal yönetimi tarafından beşinci kez uzatılmasıyla hayal kırıklığı yaşadıklarını, esir milletvekilinin serbest bırakılmasını beklerken cezasının uzatıldığı haberinin geldiğini dile getirdi.

Bu arada, işgal rejimine ait Hedarim Cezaevi’nde tutulan milletvekili En-Netişe’nin 2014’te 60 gün açlık grevi yaptığı için aşırı derecede kilo kaybettiği ve işgal yönetiminin eşinin ziyaretine yılda bir kez izin verdiği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.