İşgalci Suudileri Yeni Sürprizler Bekliyor

  • 06 Ocak 2018
  • 1.296 kez görüntülendi.
İşgalci Suudileri Yeni Sürprizler Bekliyor

Yemen Ensarullah Hareketi liderlerinden Ali el-İmrani şu ifadelerde bulundu: ‘Ordu ve Yemen Halk Güçleri, 2 Zilzal füzesini Suudi askerlerin Cizan’daki üssüne fırlattı ve bu füze çok dikkatli bir şekilde hedefine isabet etti.

Her ne kadar Suudi askeri koalisyonu sözcülerinden biri bu füzelerden birinin durdurulduğunu açıklasa da Suudilerin hava savunma sistemleri, dikkatli bir şekilde hedefine isabet eden bu füzeleri durdurma konusunda yetersiz kaldı.

Bir sonraki aşamada, Arabistan’ı ve Yemen halkına karşı savaşta Amerika’nın desteklediği bazı Arap Koalisyonu üyesi ülkeleri daha fazla sürprizler beklemektedir ve bu ülkelerin başında da Birleşik Arap Emirlikleri gelmektedir.

Yemen halkı direniş gösterme gücüne sahiptir ve hala savaş meydanında sürprizler yapabilecek birçok aracı bulunmaktadır ve bütün bunlar, Yemen halkına karşı Arap Koalisyonunun işlediği cinayetlere ve onlarca, belki de yüzerce kişinin bu koalisyonun günlük olarak düzenlediği saldırılarda şehit olmasına rağmen gerçekleşmektedir.

Hatırlatmak gerekir ki, Yemenli askeri bir kaynak şu açıklamalarda bulundu: ‘Ordu ve Halk Güçleri füze birimi, 2 Zilzal füzesini Suudi askerlerin Cizan’daki mevzilerine fırlattı ve bu olay sonucu çok sayıda Suudi askeri öldürüldü ve yaralandı.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.