İşgalrejimi İsrail savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

  • 09 Aralık 2017
  • 1.009 kez görüntülendi.
İşgalrejimi İsrail savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

Terör rejimi İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nde yer alan Beyt Hanun bölgesine saldırdığı bildirildi.

İRNA’nın haberine göre, sözkonusu saldırıda çok sayıda Filistinli sivil yaralanırken, siyonist İsrail rejimi Gazze’den işgal altındaki Filistin topraklarında siyonist sitelere roket atıldığını bahane ederek savaş uçaklarının Gazze’yi vurduğunu bildirdi.

Amerikan başkanı Trump’ın Kudüs’ü ırkçı rejimin başkenti olarak resmiyette tanımasının ardından  Filistin topraklarında   işgalci rejimine karşı  tepkiler ve gösteriler büyürken, işgalci rejim ordusu ise  Filistinlilere  karşı  şiddet kullanıyor. Dünkü gösterilerde terör rejimi İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu en az 1 Filistinli şehit olurken  300 kadarı da yaralandı.

Dün başta Kudüs olmak üzere Batı Yaka ve Gazze Şeridi’nden terör rejimi İsrailm aleyhinde gösteriler ve yürüyüşler düzenlendi.

Öte yandan dün İran başta olmak üzere İslam ülkelerinin çoğunda cuma namazını müteakip terör rejimi İsrail ve ABD karşıtı gösteriler düzenlendi ve Kudüs’le ilgili alınan karar kınandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.