IŞİD Terör örgütünün Kabil’de camiye saldırısı kınandı

  • 27 Ağustos 2017
  • 1.021 kez görüntülendi.
IŞİD Terör örgütünün Kabil’de camiye saldırısı kınandı

Kum İslami İlimler merkezi Üstatlar topluluğu, IŞİD terör örgütünün Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir camiye yönelik gerçekleştirdiği terör saldırısını kınadı ve bunun insanlık dışı bir girişim olduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz Cuma günü IŞİD terör örgütü katillerinden dördü tarafından Kabil İmam zaman (as) camine saldırması sonucu cami de namaz kılan halktan 50 kişi şehid olurken en az 80 kişi de yaralanmıştır.

Kum İslami İlimler merkezi Üstatlar topluluğu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Irak ve Suriye’de ve İslami direniş güçleri karşısında son dönemde almış olduğu ağır yenilginin psikolojisinden kendini kurtarmak isteyen IŞİD terör örgütünün müslümanlar arasındaki kardeşlik ve samimiyet bağların yok etmek için Kabil’de bir camiye saldırdığı ve korkunç bir cinayet işlendiği belirtilmiştir.

Afganistan halkının yek vücut olarak katil ve canilere gereken cevabı verecekleri belirtilen bu bildiride, müslümanların kendi ümmet bilinci ve dayanışmasıyla terörizme karşı mücadelede  Suriye, Irak ve Afganistan’ı teröristler ve destekçileri için bir mezara çevirecekleri ve artık onların helak olma zamanının gelip çattığı belirtilmiştir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.