IŞİD’den Kan Donduran Emir: Yaralı Arkadaşlarınızı Öldürün!

  • 13 Mart 2015
  • 836 kez görüntülendi.
IŞİD’den Kan Donduran Emir: Yaralı Arkadaşlarınızı Öldürün!

Irak Ordusu ve gönüllü milis güçler Tikrit şehir merkezini terörist kalıntılarından temizlemeye başladı. El-Kadisiyye Caddesini temizlemeye başlayan askerler IŞİD’e Musul’dan gönderilen belgelere ulaştı.

Ele geçirilen hastanelerde Musul’dan gönderilen bir emirle yaralı IŞİD mensuplarının Irak askerlerinin eline geçmemesi için öldürülmesi istendi. Musul hastanelerinde yer olmadığını bildiren yazıda, IŞİD militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmeleri isteniyor.

Hükmün mutlaka uygulanması gerektiği belirtilen yazıda, bu emri yerine getirmeyenlerin cezalandırılacağı bildiriliyor.

Irak Ordusundan yapılan açıklamada, Tikrit askeri hastanesinin şu anda Irak ordusunun elinde olduğunu, emniyet binasının etrafında çatışmalar yaşandığını ve kaçmak isteyen teröristlerin emniyet güçleri tarafında yakalandığını belirttiler.

Bu arada Irak ordusu ve gönüllü halk milisleri IŞİD’in elinde olan Ramadi şehrine saldırdı. Şehrin büyük bir bölümünü kaybeden teröristlerin beyaz bayrak kaldırarak Ramadi’den çıkmak istediklerini bildirdiler.

Felluçe’de de şehrine yüzde altmışının ordunun elinde olduğu belirtilirken, Musul için hazırlıklara başlandığı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.