İslam İnkılabı lideri Sipahileri mahrum bölgelere yetişmekle görevlendirdi

Sipahiler Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei sipahiler ordusuna halkın sorunlarını çözmekle görevlendirdiğini açıkladı.

 İran’ın Kohkiluye ve Buyer Ahmet eyaletinin Patave kentinde halka hitaben konuşan General Selami, bugün Amerika, İngiltere, İsrail, ortakları ve işbirlikçileri ile savaşmaktan başka yoksulluk ve mahrumiyetlerle de mücadele ettiklerini ve bunları da milletin düşmanlarından saydıklarını belirtti.

Bölgede mahrumiyetleri gidermek üzere emek harcayanlara teşekkür eden General Selami, Sipahiler Ordusu İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin elçileri olduğunu kaydetti.

General Selami, İmam Hamanei iki hafta önce Sipahiler Ordusu’na ellerinden geldiğince mahrumiyetleri gidermeye çalışmalarını emrettiğini, nitekim bugün ne inşa ediliyorsa, o büyük insanın nurani kalbinin ürünü olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.