İslam İnkılabı Muhfızlar Ordusu teröristlere karşı kesin mücadele veriyor

  • 27 Haziran 2016
  • 712 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Muhfızlar Ordusu teröristlere karşı kesin mücadele veriyor

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu kara kuvvetleri komutanı, İran sınır bölgelerinde terörist ve silahlı gruplara karşı kesin mücadele verdiğini belirtti.

Sepah News’un bildirdiğine göre İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu kara kuvvetleri komutanı tuğgeneral Muhammed Pakpur, islam inkılabı muhafızlar ordusunun son günlerde kuzey batı sınırlarda teröristlerle yaşanan çatışmalar hakkında dün yaptığı açıklamada, söz konusu çatışmalarda silahlı teröristlere şiddetle karşılık verildiğini, onların barındıkları üstlerinin nerede olsa hedef alındığını belirtti.

Tuğgeneral Pakpur iran’ın kuzey batı sınırlarında teröristlere karşı operasyonlarda aralarında gerici ülkelerin kışkırtmaları ile saldırıya geçen elebaşlarının da bulunduğu bir çok teröristin helak edildiğini belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun saldırgan teröristlerin tüm hareketlerini çok iyi gözetlediğini belirten Tuğeneral Pakpur, sınır vatandaşları ve fedakar yerel güçlerin işbirliği ile düşmanın şirretlerine tüm bölgelerde kesin ve kat’i karşılık verileceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.