İslam İnkılabı Rehberi, bilgi tabanlı şirketler fuarını ziyaret etti

  • 09 Ekim 2019
  • 717 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Rehberi, bilgi tabanlı şirketler fuarını ziyaret etti

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hameni bugün, İmam Humeyni (ra) Hüseyniyesi’nde düzenlenen bilgi tabanlı firmalara ait ürünlerin teşhir edildiği fuarı ziyaret etti. İmam Hamanei, petrole bağlı ekonominin aşılması gerektiğine vurgu yaptı.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyid Ali Hamanei bilgi tabanlı firmaların ürünlerinin teşhir edildiği fuarda bu firmalara ait 30 stantta incelemelerde bulunarak, araştırmacılar ve teknologlar ile sohbet etti, İranlı gençler ve uzmanların son başarılı ve kazanımları hakkında bilgi edindi.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei ziyaret sırasında yaptığı beyanatta petrole bağımlı ekonomi ve onun kültürel etkilerinin geride bırakılması gerektiğini vurgu yaptı.

İmam  Hamanei Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Teknoloji İşlerden Sorumlu Yardımcısı Settari’ye hitap ederek, aktif gençlerin önündeki engellerin giderilmesi gerektiğine vurgu yaparak, bu bağlamda kendisinin de elinden gelen yardımda bulunacağını kaydetti.

İmam Hamanei ayrıca fuar yetkilileri, teknologlar ve araştırmacılara teşekkür ederek, hatıra plaketinde şöyle yazdı:

Bismillahirrahmannirrahim

Bu fuarda İranlı yetenek ve devrimci gayretin parlak yüzünü gördük ve Allah’a şükür ettik. Yüksek kabiliyetler ve saiklerden yararlanılması için temel işler ciddiyetle takip edilmeli. İşte bu, hükümet yetkililerinin en önemli vazifesidir. Allah’a tevekkül edin ve ümit ve şevk ile adım atınız. Kuşkusuz ülkenin ekonomik sorunlarının üstesinden gelebileceksiniz, İnşallah./

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.