İslam İnkılabı Rehberi: Devrim Muhafızları yurt içinde ve dışında izzet sahibidir

  • 13 Ekim 2019
  • 707 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Rehberi: Devrim Muhafızları yurt içinde ve dışında izzet sahibidir

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei, Amerikalılar’ın Devrim Muhafızları’na karşı hasmane tavırlarıyla Devrim Muhafızları’nın izzet ve onurunu daha da arttırdıklarını belirterek, bugün Devrim Muhafızları’nın yurt içinde ve dışında izzet sahibi olduğu vurguladı.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei’nin huzurunda İmam Hüseyin (as) askeri akademisinde mezuniyet töreni düzenlendi.
İmam Hamanei törende yaptığı konuşmada, Devrim Muhafızları Ordusu’nu takdir ederek, “Allah’a hamd olsun ki, Devrim Muhafızları hem yurt içinde, hem de yurt dışında onur ve izzet sahibidir.” dedi.
İmam Hamanei, beyanatında Amerikalılar’ın Devrim Muhafızlarına karşı hasmane tavırlarıyla bu güçlerin izzet ve onurunu daha da arttırdıklarına belirtti.
İslam İnkılabı Rehberi ayrıca, askeri öğrencilere hitaben, “Askeri teçhizatlar modern ve İran yapımı olmalı. Bunları kendiniz tasarlayıp ülkede üretin.” tavsiyesinde bulundu.
Rehber Hamanei,  yakında yapılması beklenen Erbain Yürüyüşü merasimini Aşura olayını dünyaya anlatan “güçlü ve eşsiz bir medya” olarak nitelendirerek, bu hareketin günden güne geliştirilmesi gerektiğini belirtti.
Dünyada Erbain Yürüyüşü’ne benzer bir olaya rastlanmadığına dikkat çeken İslam inkılabı Rehberi, herkesin o varak noktaya doğru hareket ettiğini ifade ederek, bu hareketin her geçen gün daha da derinleştirilmesi ve genişletilmesi gerektiğini kaydetti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.