İslam inkılabı rehberi: General Süleymani Allah yolunda kimseden ve hiçbir şeyden korkmazdı

  • 04 Ocak 2020
  • 769 kez görüntülendi.
İslam inkılabı rehberi: General Süleymani Allah yolunda kimseden ve hiçbir şeyden korkmazdı

İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hameni, Amerika tarafından terörist bir eylemde şehit edilen Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani’nin evinde ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ä°slam inkılabı rehberi Ä°mam Hamenei görüşmede ÅŸehit Süleymani’nin ihlas ve fedakarlığına iÅŸaretle, ”Hacı Kasım defalarca ÅŸehadetle karşı karşıya gelmiÅŸti fakat Allah yolunda, görevi ve cihat yolunda hiç kimseden ve hiçbir ÅŸeyden korkmazdı.‘’ dedi.

Åžehidin ailesine ve tüm Ä°ran halkına sabır temenni eden Ä°mam Hamenei, ‘’Bugün halkın nasıl sokaklara döküldüğünü gördük, cenazede de neler yaÅŸanacağını göreceÄŸiz. Åžehadetin kıymetini anlamak için bu nimetler gözlerimizin önündedir. Hacı Kasım Åžahadet istiyordu ve ÅŸehit olmak için gözyaşı dökerdi.” dedi.

İslam İnkılabı Rehberi, dışarıdaki cihadın iç cihada bağlı olduğunu belirterek, şehidin kızına hitaben, ‘’Tüm halk babanız için yas tutmaktadır ve bu kadirşinaslık kendisinin büyük ihlasından dolayıdır.‘’ dedi.

General Süleymani ve Irak Haşdi Şabi komutanlarından Ebu Muhendis dün Irak uluslararası havaalanından çıktıklarında Amerika terör güçleri tarafından hedef alınarak şehit edildiler.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamenei saldırı sonrası İran’da 3 gün genel yas ilan ederek, bu saldırının intikamının alınacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.