İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei, İran Milli takımını kutladı

  • 26 Haziran 2018
  • 2.008 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei, İran Milli takımını kutladı

İran Spor Bakanı arayan İslam İnkılabı Lideri Ofisi Yetkilisi, İslam İnkılabı Rehberinin mesajını İran Milli takımına iletti.

Fars haber ajansının Spor bakanlığı sitesinden naklen verdiği habere göre İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin ofisi, Rusya’da bulunan İran Spor ve Gençler bakanı Mesut Sultanifer’i arayarak İslam İnkılabı rehberinin İran Milli Futbol takımı üyelerine tebrik mesajını iletti.

Bu mesajda, “İran Milli Futbol takımına deyiniz ki sizler muzaffer ve altın açık döndünüz. Aferin sizlere. İnşallah muvaffak olursunuz” ifadesi yer almıştır.

Rusya 2018 Dünya Kupası’nda ölüm grubu olarak nitelenen grupta yer alan İran futbol takımı dün Portekiz’le oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.

İran takımı, Ronaldo gibi dünyanın sayılı yıldız oyuncularının bulunduğu Portekiz takımına gol atmaları için adeta geçit vermezken oynadığı güzel oyunları dünya genelinde takdire şayan oldu.

İran takımı aldığı beraberlikle grupta puanı 4’e yükselse de gruptan elendi. Maçın akılda kalacak en önemli sahnelerden biri ise yıldız futbolcu Ronalda’nun attığı penaltının İranlı kaleci tarafından gole izin verilmemesi oldu.

İran takımının bulunduğu B grubunda İspanya, Portekiz ve Fas bulunuyordu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.