İslami Cihad: BAE ve İsrail medyasının işbirliği Siyonizmi teşvik etmektir

  • 09 Aralık 2020
  • 517 kez görüntülendi.
İslami Cihad: BAE ve İsrail medyasının işbirliği Siyonizmi teşvik etmektir

Filistin İslami Cihat hareketi dün BAE ile Siyonist rejim arasındaki medya işbirliği anlaşmasının Siyonizmi teşvik etmeyi amaçladığını belirten bir açıklama yaptı.

Filistin İslami Cihat Hareketi tarafından yapılan bir açıklamada, “Ebu Dabi medyası ile işgalci İsrail rejiminin medyası arasındaki medya işbirliği, siyonizmin yayılmasını hedeflemektedir” denildi.

Daha önce, Ebu Dabi Medya Şirketi ve Siyonist rejimin ’24’ adlı televizyon kanalı, haber, güncel olaylar, raporlar ve içerik üretimi alanında iki taraf arasındaki ikili işbirliğinin ana hatlarını çizmek için bir mutabakat zaptı imzalamıştı.

Filistin İslami Cihad Hareketi, açıklamasının devamında şunları bildirdi: “İsrail’le ilişkilerini normalleştiren rejimler, Amerikalı ve Siyonist efendilerinin onayını, Filistin halkının fedakarlıklarını ve şehitlerin kanını, yaraları ve işkencelerini hiçe sayarak ihanet ve ahlaksızlık batağına batmaya devam ediyor. Düşman cezaevlerinin parmaklıklarının arkasındaki esirlere karşı da kayıtsız ve vurdumduymaz bir tutum içindedirler”

Açıklamada, “BAE’yi yönetenler, siyonistleştirme, siyonist Yahudi fanatizmine ekonomi, spor ve medya ortaklıkları üzerinden işgale hizmet eden kurumlarına ödeme yapmamızı istiyor.” ifadelerine yer verildi.

Anlaşmanın medya üzerinden işgale hizmet sunduğuna işaret edilen açıklamada, Filistin halkına bu tür komplolara karşı durmaları çağrısı yapıldı.

Bilindiği gibi, ırkçı İsrail, 15 Eylül’de Beyaz Saray’da yapılan törenle BAE ve Bahreyn ile ilişkileri normalleştirme anlaşmaları imzalamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.