Ä°slâmi Cihad: BM’ye Sunulan Proje Filistin Davasını Tarihe Gömme Çabasıdır…

  • 24 Aralık 2014
  • 782 kez görüntülendi.
Ä°slâmi Cihad: BM’ye Sunulan Proje Filistin Davasını Tarihe Gömme Çabasıdır…

Filistin Ä°slâmî Cihad Hareketi, Arap ülkelerinin örtüsüyle BM Güvenlik Konseyi’ne sunulan karar tasarısının üzerinde bir deÄŸiÅŸiklik yapılsa da yapılmasa da gerçekte Filistin davasının karşılıksız bir ÅŸekilde tarihe gömülmesi amacıyla yapılan giriÅŸim olduÄŸunu dile getirdi. Açıklamada, Oslo AnlaÅŸması’nda ve masa başı görüşmelerde yapılan pazarlıklarda da sonuçta varılması amaçlanan hedefin bu olduÄŸuna dikkat çekildi.

Ä°slami Cihad’ın bugün (24 Aralık ÇarÅŸamba) yaptığı açıklamada, bu projede uzlaÅŸma ve çözüm olarak sunulan formülün gerçekte teslim olma, haklarından, kutsal deÄŸerlerinden, halkımızın ve ümmetimizin Filistin vatanıyla ilgili ilkelerinden vazgeçme anlamına geldiÄŸi ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“FKÖ yönetimi ve özerk yönetim siyonist düşman karşısında tavizler zincirini sürdürmekte, onun ve yine onun öne çıkardığı emperyalist güçlerin elinde rehin kalmakta ısrarlı davranıyor. Onlar da bize, insanlarımızın vatanları dışında dağınık halde yaÅŸadığı sırada Filistin devletinin tanınması için Güvenlik Konseyi’ne gitmeyi büyük bir zafer ve apaçık bir fetih gibi gösteriyor.”

Açıklamada bu tasarının aslında ABD’nin ve siyonist iÅŸgal rejiminin damarına basmayacak ÅŸekilde hazırlandığına ve gerçekte BM’nin Filistin hakkında bundan önce almış olduÄŸu kararlarda verilen haklardan bile tavizler içerdiÄŸine dikkat çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.