İslami Cihad: Filistin halkı, Siyonist rejimin güvenliği karşısında mübadele konusu olamaz

  • 03 Haziran 2015
  • 713 kez görüntülendi.
İslami Cihad: Filistin halkı, Siyonist rejimin güvenliği karşısında mübadele konusu olamaz

Filistin İslami Cihad hareketi üst düzey üyesi, Siyonist rejmin güvenliğine karşılık Gazze kalkınmasına dair Almanya önerisini reddetti.
Filistin el-yom internet sitesinin bildirdiğine göre Filistin islami Cihad Hareketi üst düzey üyesi Halid el-Bataş dün Almanya dışişleri bakanı Frank Walter Steinmeier’e tepki olarak, bu önerinin tüm Filistinliler tarafından reddedildiğini söyledi.
El-Bataş Filistin halkının Siyonist rejimin güvenliği karşısında mübadele konusu olamayacağına işaretle, bu açıklamaların gerçeği ters yüz etmek olduğunu ifade etti.
Filistin islami Cihad hareketi üst düzey yetkilisi, Almanya dışişleri bakanından Gazze şeridinde yaşayan Filistinlilerin acılarının sona ermesi için Gazze’nin onarılması, dışa açılan kapıların açılması ve Siyonist rejim saldırılarının durdurulması yönünde adım atmasını istedi.
Halid el-Bataş sözlerinin devamında Steinmeier ve uluslar arası toplumun Gazze’de bir isyanın yaşanmamasında ısrarcı iseler, bölgenin kalkınması, sınır kapılarının açılması ve dünya ile ilişkilerini kurması yolunda adım atmaları gerektiğini ifade ett

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.