İslami Cihad Hareketi Lideri: Siyonistler her taraftan kuşatılmış durumda

  • 04 Ağustos 2022
  • 92 kez görüntülendi.
İslami Cihad Hareketi Lideri: Siyonistler her taraftan kuşatılmış durumda

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, “İslam İnkılabı Lideri’nin talimatları sayesinde İsrailliler, İran İslam Cumhuriyeti’nin gücünün etkisi altında her yönden kuşatılmıştır.”dedi.

Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri Ziyad Nahale, Çarşamba günü İslam İnkılabı Rehberi’nin uluslararası ilişkiler danışmanı “Ali Ekber Velayeti” ile yaptığı görüşmede, İslam Devrimi’nin Dini Lideri’nin Filistin halkı ülkülerini destekleme konusundaki ilkeleri için şükranlarını dile getirerek, İran ve direnişin her zamankinden daha güçlü olduğunu vurguladı.

Filistin içindeki durumun da iyi olduğunu vurgulayan Ziyad Nahale, “Bugün İslami Cihad hareketi direniş sahasında her mevzide uygun bir duruma sahip olup, düşmanların tüm çabalarına rağmen direniş durumu ilerlemektedir ve düşman tüm cephelerde kuşatılmış vaziyettedir.”diye kaydetti.

İslam İnkılabı Rehberi’nin uluslararası ilişkilerdeki danışmanı ise Yemen, Irak, Suriye, Afganistan ve Türkiye’deki durumu analiz ederken, komşu ülke yetkililerinin İran’ı ziyaret etmesini İran İslam Cumhuriyeti’nin güçlü konumunun bir işareti olarak değerlendirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.