İslami Cihad: Herzog’un Bahreyn ziyareti Filistin ulusuna bir hançerdir

  • 05 Aralık 2022
  • 66 kez görüntülendi.
İslami Cihad: Herzog’un Bahreyn ziyareti Filistin ulusuna bir hançerdir

Filistin İslami Cihad hareketi sözcüsü, geçici Siyonist rejim elebaşı Herzog’un Bahreyn’e ziyaretinin Arap ülkeleri ve Müslümanların ilk ve en önemli sorununa hakaret olduğunu vurguladı.

Siyonist rejimin elebaşı İzak Herzog, dün gittiği Mename’de Bahreyn dışişleri bakanı tarafından askeri törenle karşılandı.

Filistin İslami Cihat hareketinin sözcüsü Tarık Selmi,  Siyonist rejimin elebaşı “İzak Herzog”un Pazar gecesi Bahreyn’e yaptığı ziyareti kınadı ve Herzog’un herhangi bir Arap ülkesine ziyaretinin Filistin milletine bir hançer olacağını söyledi.

Selmi, Siyonist rejimin bu tür ziyaretle saldırganlığını ve terörünü ve güçlerinin işgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria’da yaşayanlara yönelik cinayet ve öldürme suçlarındaki artışı örtbas etmeye çalıştığını vurguladı.

İslami Cihad sözcüsü, Bahreyn halkının bu uğursuz ziyarete  karşı çıkmasını takdirle karşılarken, tüm Arap ve İslam ülkelerini Siyonistlerle ilişkilerin normalleştirilmesine ve Siyonistlerin Arap ülkelerine sızma girişimlerine karşı olduklarını yüksek sesle ilan etmeye çağırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.