İslami Cihad Lübnan Temsilcisi: Siyonist Rejime Karşı Batı Şeria Cephesi Açmak Bizim İçin Olmazsa Olmazdır…

  • 16 Aralık 2014
  • 1.120 kez görüntülendi.
İslami Cihad Lübnan Temsilcisi: Siyonist Rejime Karşı Batı Şeria Cephesi Açmak Bizim İçin Olmazsa Olmazdır…

İslami Cihad Hareketi’nin Lübnan Temsilcisi Ebu İmad Rifai bugün yaptığı açıklamada, İslami Cihad’ın Filistin halkını korumaya hazır olduğunu vurguladı.

Rifai “İslami Cihad, son Gazze Savaşı’nın sona ermesinden sonra yeni bir savaş için kendisini hazırlamaya başladı. Biz, Siyonist düşmanın Gazze’ye yeniden saldıracağını çok iyi biliyoruz” dedi.

Direnişin, Filistin topraklarını ve Filistin halkını korumak için her türlü seçeneğe sahip olduğunun altını çizen Rifai “Biz Filistin halkının beyaz bayrak kaldırmasını sağlamak için kurulan hiçbir komploya geçit vermeyeceğiz. Bu komplolardan biri Gazze’nin imarının geciktirilmesidir. İmarın geciktirilmesi ateşkesin açık bir şekilde ihlali demektir” dedi.

Gazze’nin imarının geciktirilmesinden Filistin Hükümeti’nin sorumlu olduğuna işaret eden Rifai “Filistin Hükümeti ateşkesin uygulanması için kime baskı yapması gerekiyorsa yapmalıdır” dedi.

İslami Cihad Lübnan Temsilcisi açıklamasının sonunda “Başta İslami Cihad olmak üzere bütün direniş grupları Batı Şeria Cephesi açmaya çalışıyor. Siyonist İsrail Batı Şeria’da halkımıza yönelik bütün saldırıları gerçekleştiriyor. Yeni yerleşim yerleri açmak, Mescid-i Aksa’ya ve Kudüs’e yönelik günlük saldırılar düzenlemek bu saldırılar arasında. Siyonist rejime karşı Batı Şeria Cephesi’ni açmak bizim için olmazsa olmazdır. Siyonist düşman zaman ve mekan içinde Mescid-i Aksa’yı bölmeye çalışıyor. Batı Şeria Cephesi, Siyonist düşmana karşı mücadele için çok önemli.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.