Ä°slami Cihad, Mısır’a Gazze için çözüm paketi sundu…

  • 03 Mart 2015
  • 740 kez görüntülendi.
Ä°slami Cihad, Mısır’a Gazze için çözüm paketi sundu…

Filistin Ä°slami Cihad Hareketi, Mısırlı yöneticilere “Gazze Åžeridi’ndeki krizlerin çözümü ve Mısır-Filistin iliÅŸkilerinin güçlendirilmesi” için bir öneri sunduklarını açıkladı.

Ä°slami Cihad Hareketi’nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Åžallah baÅŸkanlığında Kahire’ye giden heyetin, gerçekleÅŸtirdiÄŸi görüşmeler sırasında Mısırlı yöneticilere Gazze Åžeridi’ndeki krizlerin çözümü ve Mısır-Filistin iliÅŸkilerinin güçlendirilmesi için bir öneri sunduÄŸu belirtildi.

Açıklamada, yakın bir zamanda Gazze halkının sıkıntılarını hafifletecek gelişmelerin olmasının ümit edildiği kaydedildi.

Kahire’ye giden İslami Cihad Hareketi heyetinin, baÅŸta Refah Sınır Kapısı olmak üzere Gazze halkının karşı karşıya bulunduÄŸu sıkıntıların hafifletilmesi ve Mısır’da mahkemenin Hamas’ı “terör örgütü” olarak kabul eden kararının ardından, Gazze ve Mısır arasındaki iliÅŸkilerin güçlendirilmesi için fikirler ve çözüm önerileri sunduÄŸu ifade edildi.

Filistin Ä°slami Cihad Hareketi heyeti, 1 Mart Pazar günü, Mısır ve Filistin iliÅŸkilerinin güçlendirilmesine iliÅŸkin konuları görüşmek üzere Kahire’ye gitmiÅŸti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.