İslami Cihad: Sahanın yönetimi direnişin elinde

  • 15 Aralık 2023
  • 34 kez görüntülendi.
İslami Cihad: Sahanın yönetimi direnişin elinde

Filistin İslami Cihat Hareketi genel sekreter yardımcısı, İsrail için her geçen gün sonun yaklaştığını belirterek, ” Düşman ateşkesi kabul etmek zorunda kaldı”ifadelerini kullandı.

Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreter yardımcısı Muhammed el- Hindi dün Filistin el-Yovm’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sahanın yönetimi direnişin elinde, bu düşmanı şaşkına çevirdi.

Muhammed El-Hindi açıklamasında;  Gazze’nin  ve Filistin’in geleceğini ve kaderinin sahada yenilgiye uğrayan düşmanın belirleyemeyeceğine değinerek şunları kaydetti: Direniş bu savaştan zarar görmeden çıkacak ve işgalciler için bir yenilgi daha kaydedecektir. İsrail, Batı Şeria’daki eylem ve suçlarla Gazze’de kaybettiği itibarını yeniden kazanmaya çalışıyor.

Öten yandan İslami Direniş Hareketi (Hamas), Perşembe günü  İzzettin el  Kassam  sözcüsü yaptığı açıklamada, gassam taburlardaki bu Mücahitlerin   muhtelif noktalarda son 72 saat içinde  saldırgan rejimin  36 askerinin öldürüldüğünü belirdi.

Siyonist rejimin ordusu Perşembe günü ayrıca  Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana 445 Siyonist askerin öldürüldüğünü, 648 askerin de yaralandığını itiraf etti.​

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.