İslami Cihad’dan Filistinlilere Çağrı

  • 06 Şubat 2020
  • 535 kez görüntülendi.
İslami Cihad’dan Filistinlilere Çağrı
Filistin İslami Cihad Hareketi’nin önde gelen bir üyesi, “Yüzyılın Anlaşması” olarak adlandırılan Siyonist Amerikan komplosuna karşı koymak için Filistinliler arasındaki tüm farklılıkları bırakma gereğini vurguladı.
Filistin el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Filistin İslami Cihad Hareketi’nin önde gelen üyesi Şeyh Nafiz Azam, Filistin saflarını bütünleştirme ve yüzyıl anlaşmasıyla başa çıkmak için tüm anlaşmazlıkları bırakma gereğini ve ortaya çıkacak tehlikeleri atlatmak için ortak bir Filistin planı üzerinde anlaşmaya varılması gerektiğini vurguladı.
Şeyh Nafiz Azam bu açıklamalarını, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah’taki İslami Cihad Hareketi tarafından yüzyılın anlaşmasıyla mücadele ve Kudüs’ü destekleme adına düzenlenen “Kudüs’e aitiz ve bunu kanımızla destekleyeceğiz” adlı törende yaptı.
Şeyh Nafiz Azam; “ABD başkanının konuştuğu ve Filistin meselesini ve ümmetin merkezinin ve İslam’ın kalbinin hakimiyetini ortadan kaldırmaya çalıştığı yüzyılın anlaşması, asla neticeye ulaşmayacak.” diye belirtti.
İslami Cihad Hareketi’nin önde gelen üyesi, Beyaz Saray’daki yüzyıl anlaşmasının açılış töreninde üç Körfez ülkesinin temsilcinin varlığını kınadı ve şu soruyu sordu: “Çocuklarından biri onlara Kudüs ve Mescid’il Aksa hakkında soru sorduğunda ne cevap verecekler ve Allah’ın huzurunda nasıl cevap verecekler?”
Şeyh Nafiz Azam, açıklamasının devamında şöyle dedi: “Hiç kimse bu kutsal toprakların bir karışını bile ele geçiremez. Çünkü bu milletin içinde hala kahraman insanlar var ve tüm planlara direniyor ve karşı çıkıyorlar ve sayısız güç dengesine rağmen onu yenebilirler.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.