İslami İran’dan ABD’ye: Maksimum baskınızı, maksimum direniş, çelik irade ve iç yeteneklere güvenerek yerle bir ediyoruz!

  • 30 Mayıs 2020
  • 1.170 kez görüntülendi.
İslami İran’dan ABD’ye: Maksimum baskınızı, maksimum direniş, çelik irade ve iç yeteneklere güvenerek yerle bir ediyoruz!

 İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, ABD hükümetinin İran işleri özel temsilcisi Brian Hook’un son zamanlarda yaptığı açıklamalara cevaben twitter hesabından, “Maksimum baskınızı, maksimum direniş, çelik irade ve iç yeteneklere güvenerek yerle bir ediyoruz.” dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü yaptığı açıklamada, “Bir seçim yapmalısınız: ya yenilgiyi kabul edin ve İran halkına saygı duyun ya da kendinizi aşağılamaya, nefret ve daha fazla izole etmeye devam edin.” ifadelerini kullandı.

ABD hükümetinin İran işleri özel temsilcisi Brian Hook geçtiğimiz gün, “İran rejiminin diğer ülkeleri tehditleri karşısında Başkan Donald Trump’ın maksimum baskı kampanyası İran’ın benzeri görülmemiş yöntemlerini engelledi ve onların ekonomi sistemini etkisiz hale getirdi. İran, müzakere ile ekonomisinin çöküşü arasında bir seçim yapmalı” açıklamasında bulunmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.