İslami Radyo-Televizyonlar Birliğinden Siyonist İsrail Rejimine Kınama

  • 31 Temmuz 2017
  • 1.148 kez görüntülendi.
İslami Radyo-Televizyonlar Birliğinden Siyonist İsrail Rejimine Kınama

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği, siyonist İsrail rejimi askerlerinin 29 Temmuz 2017 Cumartesi sabahı Ramollah kentinde el-Menar, el-Alem, el-Kudüs gibi bu birliğe üye bazı medya organı ile Raşa today ve el-Meyadin gibi yayın kuruluşlarının ofisine saldırısını sert bir şekilde kınadı

Siyonistlerin bu saldırısı sonucu söz konusu medya kuruluşlarına ait ofis ve imkanlar tahrip edilirken ofisteki görüntülere de el konuldu.

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği, siyonistlerin bu insanlık dışı tutum ve insan hakları ihlalini sert bir dille lanetleyerek, Filistin davasına olan desteğin aralıksız devam edeceğini ve Filistinle ilgili gerçeklerin tüm dünya kamu oyuna aktarılması girişimlerin süreceğini bildirdi.

Siyonist İsrail rejimi kendi cinayetleri ve vahşilikleriyle ilgili gerçeklerin yayılmasını engellemek amacıyla Btı Şeria’da yer alan Ramollah kentinde söz konusu medya kuruluşlarının ofisine saldırıda bulunmuşlardı. İşgal rejimi askerlerinin bu saldırısı geçen hafta el-Halil şehrinde de gerçekleşmişti.

Geçtiğimiz 14 Temmuz 2017 tarihinde İsrail ile Filistinliler arasında çatışmaların artması ardından siyonist rejim Mescidi Aksa’yı Filistin halkına kapatmış ve bunun ardından bölgede şiddetli çatışmalar yaşanmıştı. Filistin halkının direnişi ve dünya Müslümanlarının tepkisi sonucu siyonist rejim 3 gün sonra Mescidi Aksayı yeniden ibadete açmış ve çevredeki barikat ve elektronik kontrol cihazlarını toplamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.