İsmail Heniyye, Filistinlilerin dönüş hakkı yürüyüşlerinin devam edeceğini bildirdi.

  • 16 Mayıs 2018
  • 1.127 kez görüntülendi.
İsmail Heniyye, Filistinlilerin dönüş hakkı yürüyüşlerinin devam edeceğini bildirdi.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Filistin halkının Büyük Dönüş Yürüyüşlerini sürdüreceğini ve Filistin halkının sabrının düşmanların tasavvurunun çok daha ötesinde olduğunu bildirdi.

Batı Yaka’da yer alan Ramallah, Beyti Lahm, el-Biyre ve El-Halil şehirlerinde dün En-Nekbe’nin (Büyük Felaket) 70’inci yıldönümü ve Gazze Şeridi’ne destek için gösteri düzenlediler.

Filistin Enformasyon Merkezinin bildirdiğine göre dün Lübnan-Filistin sınırları yakınında milyonluk Büyük Dönüş Yürüyüşlerinin düzenlenmesi temas eden Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, büyük Filistin halkının azim ve iradesi sayesinde HAMAS’ın askeri kolu İzzeddin Kassam tugaylarının sabrının sınanamayacağını bildirdi.

Gazze’de dökülen kanların, Filistin halkının muhteşem direniş tarihinde yeni bir sayfa açtığını bildiren Heniyye, Filistin halkının direnişin artık Batı Şeria, Filistinlilerin kampları ve 1948 yılında işgal edilen bölgelere de yayıldığını bildirerek Filistin Özerk yönetimden Filistin halkının kıyamına destek amacıyla resmen Oslo anlaşmasının iptal edildiğini bildirmesi gerektiğini açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.