İsmail Heniyye: Medya savaşında Siyonistlere karşı zafer kazandık

  • 09 Haziran 2018
  • 1.523 kez görüntülendi.
İsmail Heniyye: Medya savaşında Siyonistlere karşı zafer kazandık

Filistin İslami direniş hareketi Hamas siyasi büro başkanı İsmail Haniye Filistin medyasının büyük dönüş yürüyüşleri haberlerini dünya kamuoyuna duyurarak, medya savaşında Siyonist rejime karşı zafer kazandığını söyledi.

Filistin enformasyon sitesinin bildirdiğine göre Cuma günü Dünya Kudüs Günü dolayısıyla medya mensuplarıyla buluşmasında konuşan Haniye, “siyonist rejim, Filistililerin medya savaşında zafer kazandığını itiraf etmiş oldu, zira Filistin medyasının yansıttığı haberler doğruluk, profesyonellik ve insan severlik ilkelerine dayalıydı”ifadesini kullandı.

Haniye açıklamasının devamında şöyle dedi: Kudüs, bir Arap ve İslami kent olarak varlığını koruyacak ve Amerika ve Siyonist rejimin kararları bu kentin kimliğini değiştiremeyecektir. Filistin’li medya grupları ellerindeki kısıtlı imkanlarına rağmen, Batı ve Siyonist medya imparatorluğuna karşı görevini layıkıyla yerine getirmeyi başardı.

Geçen 30 Mart’tan itibaren Gazze sınırında gerçekleşen büyük dönüş yürüyüşlerinde şimdiye kadar en az 60 muhabir Siyonist rejim askerlerince hedef alınmış bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.