İsmaili: Batı medya imparatorluğu Siyonist rejimin yıkılmasını geciktiremez

  • 10 Ağustos 2022
  • 89 kez görüntülendi.
İsmaili: Batı medya imparatorluğu Siyonist rejimin yıkılmasını geciktiremez

İranİslami İrşad ve Kültür Bakanı, Batı’nın medya imparatorluğunun, Siyonist rejimin son saldırılarında yaralanan on bir yaşındaki Filistinli bir kızın resmini yayınlayarak Batı Medyası çocuk katili rejim İsrail’in yıkılmasını geciktiremeyeceğini belirtti.

İRNA’nın haberine göre Muhammed Mehdi İsmaili, Siyonist rejimin son bombalamalarında yaralanan Filistinli çocuk Rahef Halil Selman’ın hastane yatağında zafer işaretiyle elini gösteren bir fotoğrafını Twitter hesabından yayınladı.

İsmaili, Gazze’nin son bombalanmasında bir kolunu ve bacağını kaybeden 11 yaşındaki Rahef Halil Selman’ın fotoğraflarının her insanın kalbini acıttığını yazarken dünya medyasının bu durum karşısında sessiz kaldığına dikkat çekti.

Mehdi İsmaili,  dünyanın gerçeklerle çevrili olduğunu ve Batı medya imparatorluğunun çocuk katili İsrail’in  yıkılmasını geciktiremeyeceğini belirtti.

Ayrıca, İran İslam Cumhuriyeti İnsan Hakları Merkezi Sekreteri Kazım Garibabadi de, kişisel sayfasında Twitter’da şunları yazdı: ”Soru şu? Uluslararası toplum, BM Güvenlik Konseyi ve İnsan Hakları Konseyi’nin bu vampir rejimini işlediği büyük suçlardan sorumlu tutmasından önce kaç çocuğun da daha katledilmesi gerekiyor?”

Siyonist rejim ordusunun Cuma akşamı Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine hava ve topçu saldırılarına başlaması sonucu 15’i çocuk 2’si kadın 45 kişi şehit oldu. Saldırıda 96’sı çocuk, 30’u kadın ve 12’si yaşlı olmak üzere 360’tan fazla kişi yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.