Ä°srail Askerlerine Karşı Saldırı Seyyid Nasrallah’ın Sözlerini Akıllara Getirdi

  • 15 Kasım 2018
  • 1.694 kez görüntülendi.
Ä°srail Askerlerine Karşı Saldırı Seyyid Nasrallah’ın Sözlerini Akıllara Getirdi

Filistin direniÅŸinin Ä°srail askerlerini taşıyan otobüsü Kornet tipi füzeyle vurması akıllara Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın konuÅŸmasını getirdi.

Filistin direnişinin Siyonist İsrail Rejimi karşısında kazandığı son zaferde birçok önemli gelişme yaşandı.

Filistin direnişi, Siyonist İsrail işgali altındaki topraklara 400’ü aşkın sayıda füze fırlatırken Filistin direnişinin kazandığı zaferde etkili olan bir diğer nokta da İsrail askerlerini taşıyan otobüsün havaya uçurulması oldu.

Ä°SRAÄ°L ASKERLERÄ°NÄ° TAÅžIYAN OTOBÃœS VURULDU

Filistin direnişi, Cibaliya’nın doğusunda İsrail Rejimi askerlerini taşıyan bir otobüsü Kornet tipi füzeyle hedef aldı. Söz konusu saldırının ardından Gazze’deki Ortak Operasyon Odası yayınladığı askeri bildiride, kendilerine bağlı mücahitlerin işgal askerlerini taşıyan bir otobüsü Cibaliya’nın doğusunda Kornet tipi füzeyle hedef aldıklarını, otobüste yangın çıktığını ve içindekilerin öldüğünü ve yaralandığını duyurdu.

Filistin direnişinin gerçekleştirdiği saldırıyı itiraf eden İsrail işgal güçleri kayıplarını gizleyerek, saldırıda bir kişinin hafif yaralandığını iddia etti.

OTOBÃœS KORNET TÄ°PÄ° FÃœZEYLE VURULDU

Filistin direniş güçlerinin İsrail Rejimi askerlerini taşıyan otobüsü Kornet tipi füzeyle vurması söz konusu saldırının dikkat çeken ayrıntılarından oldu. Saldırının Kornet tipi füze ile gerçekleştirilmesi Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın 2017’de gerçekleştirdiği bir konuşmayı akıllara getirdi.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 2017 yılında yaptığı ve Yemen’e silah göndermediklerini anlattığı konuşmasında Gazze’ye dair dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Nasrallah, Gazze’ye silah gönderdiklerini belirterek, “Açıkça söylemek gerekirse, silah gönderdiÄŸimiz yerlerden biri iÅŸgal altındaki Filistin toprakları. ÖrneÄŸin, Kornet füzelerini Gazze’ye göndermekten ÅŸeref duyuyoruz. Bu bizim için bir iftihar vesilesidir” demiÅŸti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.