İsrail, Hizbullah Karşısında Çaresiz!

  • 30 Ocak 2015
  • 951 kez görüntülendi.
İsrail, Hizbullah Karşısında Çaresiz!

Lübnan Hizbullah’ı İran temsilcisi çakma Siyonist rejimin Lübnan Hizbullahı karşısında direnecek güçten yoksun olduğunu söyledi.

Lübnan Hizbullah Tahran temsilcisi Abdullah Sefiyeddin dün İran’ın güney batı kentlerinden Ahvaz’da, Kunaytere Hizbullah şehitlerini anma merasiminde yaptığı konuşmada, Hizbullah’ın gerçek öz Muhammedi İslam’ın bayrağı altında, velayeti fakihe bağlı kalarak ve halk güçlerine dayanarak çakma Siyonist rejimi ile mücadelede zafere kavuşacağını vurguladı.

Hizbullah’ın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirten Sefiyeddin, Amerika, Siyonist rejim ve uzantılarının, Hizbullah’ı zayıflatamayacak kadar hakir ve güçsüz olduklarını söyledi.

Törene katılan Huzistan eyaleti Hubregan meclis temsilcisi Ayetullah Abbas Ke’bi de Kunaytere şehitlerini rahmetle anarak, Lübnan Hizbullah’ının Siyonist rejimi ile mücadelenin en ön cephesinde olduğunu söyledi. Ayetullah Ke’bi Siyonist rejimin her türlü saldırısına Lübnan Hizbullah’ının karşılık vereceğini, İslam ümmetinin yücelmesi için sömürgecilere karşı direniş ve vahdetten başka çare olmadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.