İsrail silah endüstrisinin binasının kontrolü Filistinlilerde

  • 25 Şubat 2021
  • 602 kez görüntülendi.
İsrail silah endüstrisinin binasının kontrolü Filistinlilerde

Filistinli aktivistler, Londra’da Siyonist rejime ait silah endüstrisi binasının kontrolünü ele alarak çalışmasını durdurdu.

Londra’da Filistinli aktivistler ve Filistin halkını destekleyenler düzenledikleri protesto gösterisinde, Londra’nın Huber bölgesinde bulunan Elbit Systems olarak bilinen Siyonist rejimin Savaş, Yazılım ve Bilgi Teknolojileri Şirketi binasını, işgal rejimin Filistin halkına karşı işlediği savaş suçlarına itiraz amacı ile binanın duvarlarını, Filistinlilerin kanının sembolü olarak kırmızıya boyadı.

Filistin’e destek veren aktivistler söz konusu gösteride Filistin bayrakları ve Avrupa’da Siyonist rejim savaş fabrikalarının tamamen kapatılmasına dair yazılı pankartlar taşıdılar.

Londra’da Filistinli aktivistler, merkezi Londra’da bulunan ” Filistin uğruna faaliyetler” örgütü daveti üzerine söz konusu binanın önünde gösteri düzenlediler.

Filistin meselesine destek veren aktivistlerin sözcüsü, Filistinlilere karşı Siyonist rejimin işgalciliği ve zulmüne alet olan firmalar ve işletmeleri kınamayı amaçladıklarını belirttiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.