İsrail ve Türkiye Rejimlerinin Desteklediği Terör Çetelerinin Ağır Kayıpları Sürüyor…

  • 28 Şubat 2015
  • 738 kez görüntülendi.
İsrail ve Türkiye Rejimlerinin Desteklediği Terör Çetelerinin Ağır Kayıpları Sürüyor…

Vatan koruyucuları Suriye ordu birlikleri ‘ılımlı muhalifler’ yada ‘Suriye devrimcileri’ adlandırmaları altında kimi devletlerin her türlü desteği temin ettikleri çok uluslu ve hain terör çetelerine yönelik operasyonlarını bugün de başarıyla sürdürerek, onlarcasını ağır silahları ve araçlarıyla etkisizleştirdi.

Şam Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Ordu birlikleri Şam kırsalının güneybatısı Hasno Köyünün batısı ve el Makrusa Beldesinin doğusunda çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Kunaytra Kırsalında İsrail Çetelerinin Ağır Kayıpları Sürüyor

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Kunaytra kırsalının Nebi el Sahr, Tel Meshara’nın  doğusunda ki ormanlık alanlar ve Tel Bezzak’ta siyonist İsrail’in desteklediği Nusra Cephesi ve diğer terör örgütlerin kümelenme yerlerini top ateşine tuttuklarını belirtti.

Kaynak bir kısım bölgelerde teröristlerle direk sıcak temasın da yaşandığını da ifade ederken; operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü, kullandıkları bir kısım araçları da imha edildiğini söyledi.

Dera Kırsalında Araçlarıyla İmha Edildiler

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı Kefar Nasic, Tel el Hara, ve Tel Anter’in güneydoğusunda Siyonist İsrail’in desteklediği çok sayıda teröristi öldürerek  bazı araçlarını da imha ettiklerini belirtti.

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Dera Beled’in el Kerk Semtinde teröristlere ait bir yuvayı muhtevalarıyla imha ettiklerini aktardı.

İdlib Kırsalında Teröristlerin Toplanma Yerleri Hedef Alındı

Diğer yandan ordu birlikleri İdlib İline tabi Cisr el Şuğur kırsalının Beşlamon ve Hellovz bölgelerine ilaveten Ebu Zuhur, el Hamidiye ve Tel Selmo bölgelerinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp silah ve mühimmatlarını da imha etti.

Homs Kırsalında Köye Saldırı Girişimleri Çökertildi

Bu arada askeri kaynak, ordu birliklerinin Homs kırsalının doğusu Telbise, Duveybe, Rhum ve Mesada bölgelerinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini aktardı. Kaynak operasyonlarda teröristlerin kullandıkları birkaç aracın taşıdığı cephane ve teröristlerle birlikte imha edildiğini belirtti.

Ordu birliklerinin yine Homs kırsalında hain ve gaddar terör çetelerin Um Cami Köyüne yönelik saldırı girişimlerini çökerttiklerini söyleyen kaynak; çatışmalarda çok sayıda teröristin ölü yaralı ele geçirildiğini ifade etti.

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Homs İline tabi Telbise kırsalının Havş el Dağli, Eşrefiye’nin kuzeyi ve el Mekremiye bölgelerinde teröristlere karşı nitelikli operasyonlarını sürdürdüklerini belirtti.

Kaynak operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü, terörist taşıyan bir kamyonun da imha edildiğini aktardı.

Öte yandan ordu birlikleri Homs Kentinin Vaer Semtinin muhtelif bölgelerinde yüksek sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Halep ve Kırsalında Türkiye Rejiminin Çeteleri Ağır Kayıplar Veriyor

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Halep ve kırsalının Raşidin Rabia, Amiriye, el Mellah Çiftlikleri, Anedan, Bab el Hadid, Uveyca, Duveyr el Zeytun, el Bab, Neyreb Havaalanının batısı, Babis, Süleyman Halebi Semti ve Salahuddin bölgelerinde Türkiye’deki rejimin desteklediği hain ve gaddar teröristlere yönelik operasyonlarını başarıyla sürdürdüklerini aktardı.

Kaynak operasyonlarda aralarında yabancı ve saha komutanlarının bulunduğu onlarca teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü, kullandıkları ve bir kısmı ağır makineli silahlarla donatılmış çok sayıda aracı da imha ettiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.