İsrail Zindanlarında Esir Olan Golanlılar Suriye ve Ordusuyla Gurur Duyuyor…

  • 14 Şubat 2015
  • 711 kez görüntülendi.
İsrail Zindanlarında Esir Olan Golanlılar Suriye ve Ordusuyla Gurur Duyuyor…

Düşman Siyonist İsrail cezaevlerinde bulunan Golanlı esirler bugün anavatanları Suriye ve ordusuyla duydukları gururu belirten bir bildiri yayınladı.

Bir nüshası SANA’ya aktarılan bildiride vatansever esirler; zorba işgal otoritelerinin tüm dayatma ve çirkef baskılarına rağmen anavatanları Suriye’ye bağlılıklarını vurguladılar.

Esirler Siyonist işgal altındaki Golan topraklarının tamamının anavatan Suriye’ye dönmesi ve halkının Siyonist baskılardan kurtulmasına dek mücadelelerini azim ve kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizdi.

Suriye ordusunun kiralık, tekfirci ve vatan haini teröristlere karşı sağladığı zaferlerle büyük bir gurur duyduklarını belirten esirler; ordu birliklerinin vatan ve vatandaşları savunmada şan ve onur destanları yazdıklarını vurguladı.

Esirler bildirilerinde; “yaralı güzelim vatanımız insani ve ulusal değerleri kahramanca savunmaktadır. Onur ve kerametin sembolü Suriye ordu ve halkıyla kaçınılmaz zafere doğru adım adım yaklaşıyor.

Sözde devrim, özgürlük, demokrasi ve insan hakları maskesine bürünen terör çetelerin bertaraf edilmeleri kaçınılmaz bir sondur. Zafer er yada geç şanlı ordumuz ve vatanımızın olacaktır..” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.