İsrail’in Haaretz gazetesi: Beşar Esad 8 yıl savaştan sonra zafer kazandı

  • 17 Ekim 2019
  • 2.529 kez görüntülendi.
İsrail’in Haaretz gazetesi: Beşar Esad 8 yıl savaştan sonra zafer kazandı
Korsan İsrail’de yayımlanan Haaretz gazetesi, Suriye lideri Beşar Esad’ın 8 yıl savaşın ardından zafer kazandığı artık gizli bir mesele olmadığını yazdı.

 Suriye krizini 8 yıl savaşın ardından ele alan Haaretz gazetesi, artık bu savaşın galibi Beşar Esad olduğu saklanacak bir konu olmadığını yazdı.

Gazete yorumun başında ABD, İsrail ve Türkiye liderlerini de Beşar Esad’ın kazandığı zaferin karşısında hiç bir şey yapmamakla suçladı.

Gazete ayrıca ABD Başkanı Trump Suriyeli Kürtleri yalnız bıraktıktan sonra Beşar Esad ülkesinin kalan son kısmında da hakimiyetini sağlamayı başardığını vurguladı.

Haaretz, şimdi Türkiye’nin iddia ettiği ince bir şeridin dışında Beşar Esad yönetimi ülkesinde tam hakimiyeti sağladığını, Arap Birliği de yakında bu ülkeyi kabul edeceğini, Suriye’nin yeniden inşası için de Çin gibi birçok kaynak bulunduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    BİZ TÜRKİYE OLARAK SURİYENİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNDEN TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN ARKNIP ESKİ GÜÇLÜSURİYE OLARAK İSRAİLİN KORKULU RÜYASI OLACAĞINDAN YANAYIZ VE EMİYNİZ İNŞAALLAH HALKDA KENDİ BABA TOPRAKLARINDA SICAK YUVALARINA KAVUŞUR İNŞAALLAG

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.