İzzet Er-Reşak: Filistin Halkı Mescidi Aksa’nın Kirletilmesine ve Kudüs’ün Yahudileştirilmesine Göz Yummayacaktır…

  • 27 Kasım 2014
  • 813 kez görüntülendi.
İzzet Er-Reşak: Filistin Halkı Mescidi Aksa’nın Kirletilmesine ve Kudüs’ün Yahudileştirilmesine Göz Yummayacaktır…

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi İzzet Er-Reşak, Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu ile onun fanatik çetelerinin Kudüs, Mescidi Aksa ve esirlere yönelik yaptıkları baskı ve zulümlerin asla kendilerine güven ortamı hazırlamayacağını söyledi.

Bu tür baskı, zulüm ve tecavüzlerin işgalcilerin düşledikleri plan ve projeleri gerçekleştirmeyeceğine dikkat çeken Er-Reşak, Filistin halkının Mescidi Aksa’nın kirletilmesine, Kudüs’ün Yahudileştirilmesine ve esirlere reva görülen zulme seyirci kalmayacağını söyledi.

Son gelişmelere ilişkin bugün (27 Kasım Perşembe) basın açıklamasında bulunan Hamas lideri Er-Reşak, “İşgalcinin devletin Yahudiliği özelliğiyle ilgili aldığı karara paralel olarak Kudüs intifadasını bastırmak için aldığı kararlar aslında işgalcinin yaşadığı bocalamayı, Filistin halkının Batı Yaka ve Kudüs’te sürdürdüğü direnişe ve hak talebine karşı düştüğü durumu yansıtıyor” dedi.

Er-Reşak yaptığı açıklamanın devamında, işgal askerleriyle terör çetelerinin yaptıkları zulüm ve tecavüzlere karşı yakılan intifada ateşinin ancak işgalin ve işgal rejiminin yok olmasıyla son bulacağını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.