İzzet Er-Reşak: Filistin halkının direnişini engelleme çabaları dün olduğu gibi bugün de başarıya ulaşamayacak

  • 11 Eylül 2015
  • 821 kez görüntülendi.
İzzet Er-Reşak: Filistin halkının direnişini engelleme çabaları dün olduğu gibi bugün de başarıya ulaşamayacak

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim üyesi İzzet Er-Reşak, Filistin halkının hakkını, toprağını, özgürlüğünü geri almak için sürdürdüğü direnişi baskı, tehdit, şantaj ve yaptırımlarla engelleme çabalarının dün olduğu gibi bugün de başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Hamas lideri Er-Reşak, Amerika’nın Filistinli şahsiyetlere yaptırım kararının günü birlik Siyonist teröre maruz kalan Filistin halkına uzanan hayır köprülerini Siyonist rejim adına yok etme çabası olduğunu ve bunun sadece işgalciye hizmet edeceğini ifade etti.

Amerika Hazine Bakanlığının bazı Filistinli iş adamlarına ve hareket mensuplarına yaptırım uygulanması kararına tepki gösteren Er-Reşak, bu kararın Amerika idaresinin işgalcinin politikalarına göz yumma ve onu destekleme politikasının bir parçası olduğunu hatırlattı.

Amerika idaresi iki gün önce Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Dayf başta olmak üzere üç Hamas lider ve komutanını terör listesine almıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.