İzzet Er-Reşak: Hamas Düşmana Çok Büyük Sürprizler Hazırlıyor…

  • 23 Aralık 2014
  • 978 kez görüntülendi.
İzzet Er-Reşak: Hamas Düşmana Çok Büyük Sürprizler Hazırlıyor…

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim üyesi İzzet Er-Reşak, Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın hareketin 27. kuruluş yıldönümü münasebetiyle gösterdiği silahlarla, Gazze savaşıyla ilgili olarak yayınladığı görüntülerin Hamas ile askeri kanadının sahip oldukları gücün boyutunu gösterdiğini belirterek, hareketin işgalci için hazırladığı sürprizlerin ise daha büyük olduğunu söyledi.

Hamas lideri Er-Reşak “Hamas devlet, hükümet veya örgütlerle ilişki kurarken Filistin halkının hakkını savunmayı esas alıyor. Filistin halkı ve davası için çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hamas herkesle ortak payda olan Filistin ve Kudüs’ü esas alarak ilişki kuruyor” dedi.

Er-Reşak Avrupa ülkelerinin Hamas’ı terör örgütleri listesinden çıkarma kararını memnuniyetle karşıladıklarını, böyle bir adımın doğru yönden atılmış bir adım olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Avrupa Adalet Divanı’nın Hamas’ın ismini terör örgütleri listesinden çıkarma kararını daha önce aldığı yanlış ve zalim kararını düzeltme adımı olarak görüyoruz. Bu Filistin halkının kazandığı hukuki bir zaferdir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.