İzzetli Yemen’den Amerika ve İsrail’e Uyarı!

  • 17 Aralık 2023
  • 70 kez görüntülendi.
İzzetli Yemen’den Amerika ve İsrail’e Uyarı!

Ensarullah Hareketi’nin siyasi ofisinin üyesi, Amerika’yı, Siyonist rejimi ve destekçilerini, Yemen’e yönelik herhangi bir düşmanca eylemin ağır sonuçlar ve maliyetler getireceği konusunda uyardı.

Ensarullah üyesi Ali el-Gahum yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Yemen’in Filistin’e destek amacıyla İsrail’e saldırmaya yönelik büyük, etkili ve stratejik operasyonu, zafere ve işgalci rejimin gerileyişine ve yıkılmasına kadar devam edecek.”

Ali el-Gahum, “Uluslararası deniz taşımacılığı, Amerika, İsrail ve diğer batılı ülkelerin Bab’ul Mendeb ve Kızıldeniz’deki geniş askeri varlığı nedeniyle tehdit altındadır.” diye belirtti.

Ensarullah üyesi, “Amerika, Batı ve İsrail’in askeri varlığı, tek kutuplu sistemi ve Batı’nın önemli ve stratejik uluslararası su yolları üzerindeki hakimiyetini pekiştiriyor.” dedi.

Ali el-Gahum, “Filistin meselesi bir pusuladır ve Amerika’nın, Batı’nın, İsrail’in tehdit ve uyarıları ne kadar büyük olursa olsun bundan asla vazgeçmeyeceğiz.” diyerek Filistin meselesinin kendi meseleleri olduğunu bir kez daha vurguladı.

Ensarullah üyesi, Amerika’nın tehditlerine yanıt olarak da şöyle dedi: “İsrail’e koruma ve destek sağlayan biri darbe yemeli. Filistin ve Gazze’ye yardım yolunda hiçbir çabadan kaçınmayacağız, kolaylık sağlamayacağız.”

Ali el-Gahum, Yemen’in tüm güç ve caydırıcılık faktörlerine sahip olduğunu, bunun da uluslararası denklemlerde merkezi ve etkili bir rol oynamasına olanak sağladığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.