Kahraman Suriye Askerleri, Ülkenin Çeşitli Bölgelerinde Teröristlere Göz Açtırmadılar…

  • 30 Ocak 2015
  • 820 kez görüntülendi.
Kahraman Suriye Askerleri, Ülkenin Çeşitli Bölgelerinde Teröristlere Göz Açtırmadılar…

İdlib Kırsalında Teröristlerin Sızma Girişimleri Çökertildi

Askeri bir kaynak açıklamasında Suriye ordu birliklerinin bugün İdlib kırsalı Cebel Zaviye Bölgesinde teröristlerin askeri noktalara saldırma girişimlerini çökerttiklerini ifade etti.

Kaynak; İdlib kırsalı Kefar Lata Bölgesinde ağır makineli silahla donatılmış 3 araç, bir zırhlı araç ve bir dozer imha edip çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ekledi.

Ordu birliklerinin Ariha Bölgesine IŞİD örgütünün çetelerinin sızma girişimlerini çökerttiklerini belirtti.

Lazkiye Kırsalında Teröristlere Ait Cephane Depoları İmha Edildi

Ordu birliklerinin Lazkiye kırsalının kuzeyi Marj Şiyle, Ğmam, Ketf el Rumman, Sükkeriye, Rabia ve Kensebba bölgelerinde teröristlere ait füze, havan mermileri ve muhtelif tür mühimmat içeren birçok cephane depolarına ilaveten ağır makineli silahla donatılmış birçok araçlarını imha ettiklerini aktaran kaynak; onlarca teröristin de öldürüldüğünü belirtti.

Haseke Kırsalında IŞİD’in Bir Kümelenme Yeri Muhtevalarıyla İmha Edildi

Öte yandan ordu birlikleri, Haseke kırsalının kuzeyi Tel Brak Nahiyesinde IŞİD’e ait bir karargahı muhtevalarıyla imha etti.

Şam Kırsalında Teröristlerin Araçları İmha Edildi

Saha kaynakları; ordu birliklerinin Şam kırsalının Kalemun dağlık arazilerinde teröristlerin araçlarını imha ederek çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerine dikkat çekti.

Deyrezzor Kırsalında Teçhizatlarıyla birlikte Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü
Bu arada ordu birlikleri Deyrezzor kırsalı Cafra ve Mureyiye bölgelerinde silah ve mühimmatlarıyla birlikte onlarca teröristi ölü ve yaralı ele geçirdi.

Hama Kırsalında Teröristlerin Toplanma Yerleri Hedef Alındı

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Hama kırsalı Aşağı Kastal, Aydon, Totah ve Latamine bölgelerinde teröristlerin toplanma yerlerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Ordu birlikleri aynı zamanda Hama kırsalı Selemiye Bölgesinin kırsalına düşen Hammadi Ömer Köyünde teröristlere ait ağır makineli silahla donatılmış 3 aracı ve bir zırhlı aracı da imha ederek çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Homs Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Değer yandan ordu birlikleri Homs kırsalının doğusunda Cezl Bölgesi ve Şair Petrol Platformunda IŞİD üyelerini teçhizatlarıyla büyük kayıplara uğrattı.

Kaynak; ordu birliklerinin Homs kırsalı Um Şerşuh, Hilaliye Çiftliği, Kuzey Mşeyrfe, Mesade, Batı Sellam, Um Sahric, Güney Şendahiye ve Cub Cerrah bölgelerinde cephane ve mühimmatlarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.